Reserveren

Wat gezellig dat u de Boschwachter komt bezoeken.

Graag wijze wij u op onderstaande voor een goed voorbereid bezoek

Reserveren

Reserveren is enkel mogelijk via onze website (onderaan deze pagina)

Let op dat u bij het maken van de reservering het juiste e-mail adres invult, dan ontvangt u direct een bevestiging van uw reservering.

Mocht de dag, of tijdstip waarop u wilt reserveren niet aan te klikken te zijn, zijn wij of gesloten, of vol gereserveerd. Mocht u dan toch willen komen, kunt u een poging wagen, en ter plekke informeren of er misschien nog plek is, maar dit kunnen wij uiteraard niet garanderen.

Houd u er rekening mee, dat woensdag en donderdag onze sluitingsdagen zijn.

Een ingesproken voicemail bericht, is geen bevestigde reservering. Mocht u een andere vraag hebben, kunt u de voicemail inspreken en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Groepsreserveringen

U wenst te reserveren voor een gezelschap groter dan 12 personen.

Om de doorloop van de avond te garanderen zullen wij de keuze van het menu moeten beperken.

“Lunch” Menu de Boschwachter is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. 

Wij zorgen voor een gepersonaliseerde menukaart op tafel, en de gasten kunnen ter plekke een keuze maken.

Wenst u toch liever zelf de keuze uit de gehele kaart te maken, verzoeken wij u de gemaakte keuze vooraf door te geven via info@deboschwachter.nl

Zondag middag

Op zondag middag, is het enkel mogelijk een tafel te reserveren tussen 12.00 en 13.00. Wilt u later komen lunchen, is geen probleem, kijken we op dat moment even of er een tafel vrij is. Er komen geregeld tafels vrij, zodat er vast een plekje voor u is.

Buiten eten

Bij het maken van uw reservering kunt u aangeven of u graag buiten of binnen wenst te reserveren. Bij mooi weer plaatsen wij zoveel mogelijk reserveringen buiten, echter is de capaciteit buiten niet onbeperkt, en kan het voorkomen dat wij u verzoeken binnen te starten en zodra buiten weer een plekje vrij is, uw diner buiten voort te zetten.

FAQ

Lunch/menu

Onze menukaarten op de website zijn actueel, en tonen de actuele gerechten. 

Allergieën zoals lactose, gluten e.d zijn bij ons bekend, en wij passen zonodig uw gerechten aan, zodat u ook bij ons veilig kunt eten. 

Ook hebben wij vega(n) gerechten op onze menukaart.

Mocht u aanpassingen wensen mail dan even naar info@deboschwachter.nl

Brunch

Wenst u te reserveren voor onze brunch, ontvangen wij graag ivm de voorbereidingen uw reservering minimaal een dag van te voren.

Kinderen kunnen kosteloos met de brunch mee eten, of een gerecht van de kaart kiezen. 

Dinerbonnen

U kunt bij ons in het restaurant dinerbonnen tegen ieder gewenst bedrag laten uitschrijven. Ook kunt u op onze website dinerbonnen bestellen, welke direct uit te printen zijn, of in een feestelijk verpakking toegestuurd worden.

Wij accepteren uiteraard onze eigen dinerbonnen (geen vervaldatum)

De restaurant cadeaukaart (rood pasje) of uitgeprinte versie

De vvv dinerkaart

Indien u de dinerbonnen wenst in te leveren, kunt u dit kenbaar maken bij het maken van de reservering, u hoeft dit niet telefonisch voorafgaand te melden

Honden

Honden zijn enkel welkom op ons gedeeltelijk overdekt terras.

Overig

Overige vragen ontvangen wij graag op info@deboschwachter.nl of u kunt inspreken op onze voicemail. Echter kunnen wij niet garanderen deze binnen 24 uur te beantwoorden..