Dit jaar geen kerst bij de Boschwachter, maar de Boschwachter bij u thuis.

Geniet met kerst thuis van een feestelijke maaltijd. Onze koks bereiden alles voor u voor zodat u niet de gehele dag in de keuken hoeft te staan. Meer tijd voor vrienden, familie en om te genieten! Ons kerstdiner bestaat uit  4 of 5 gangen. Daar waar uw voorkeur naar uitgaat.Geniet van de smaak van de Boschwachter maar dan bij u thuis. Alles wordt voor u geregeld, u doet alleen de finishing touch en kunt in een paar minuten al aan tafel.

We proberen uiteraard rekening te houden met belangrijke dieetwensen, geef deze gerust aan in de opmerkingen. Lust u een los ingrediënt zoals komkommer of champignon niet? U kunt deze dan gewoon weglaten op uw bord, dit wordt altijd apart verpakt. Belangrijk om te weten is dat er na 17 december geen aanpassingen meer gedaan kunnen worden. Zorg dus dat je bijv. de uitzonderingen van te voren duidelijk hebt van iedereen en geef dit tijdig door. Bij voorkeur direct bij het bestellen.

Onze chefs bereiden de gerechten helemaal voor, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Met behulp van een uitleg en foto’s leren wij u het bord op te maken als een echte chef.

Het kerstdiner dient minimaal een week vooraf besteld te worden, dit kan dus maximaal t/m 17 december.
U dient op 24 december de bestelling op te komen halen tussen 12.00 en 15.00 uur.

De prijs van een 4 gangen menu (voor-, tussen, hoofd, na) bedraagt € 45,00 per persoon

Wenst u als extra gang een heerlijke soep, bedraagt de prijs € 50,00 per persoon.

Voorgerecht : Terrine van eend geserveerd met in port gemarineerde pruimen en een brioche broodje

Soep: Heerlijke wildbouillon gevuld met knol, wortel en paddenstoeltjes geserveerd met brood, knoflookmayonaise en olijven

Tussengerecht: Gebakken scampi en coquille op een bedje van waakte met een crème van limoen

Hoofdgerecht: Getrancheerde hertenrug, wildpeper met een gratin van aardappel, rode kool en een saus van eekhoorntjesbrood

Nagerecht: Cheesecake geserveerd met een saus van roodfruit en winters fruit